η καρδιά μου πονάει (19/06 μέχρι 20/06)‘Η καρδιά μου πονάει’
(Kokόro Itai)

Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Ιουνίου, 21:15
Θέατρο Αυλαία
(Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, Τ 2310237700)

‘’Η καρδιά μου πονάει’’ (κοκόρο ιτάι). Αυτή τη φράση φέρεται πως είπε ο Ιάπωνας κυβερνήτης του εμπορικού πλοίου ‘Τάκεϊ Μάρου’, που βρισκόταν στο λιμάνι της Σμύρνης στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, βλέποντας το δράμα των Ελλήνων και των Αρμενίων που προσπαθούσαν να σωθούν από τη φωτιά και τη σφαγή. Πέταξε στη θάλασσα όλο το εμπόρευμα από μετάξι...

ΕΓΩ, Η ΕΛΕΝΗ (20/06 μέχρι 21/06)ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
«ΕΓΩ, Η ΕΛΕΝΗ»
Distancing project in progress
Σκηνοθεσία: Στέλιος Βραχνής
Ένα θεατρικό πείραμα από φοιτητές της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς»


Μια ομάδα νέων καλλιτεχνώνπειραματίζεται πάνω στο ποιητικό θέατροκαι στις τεχνικές του μπρεχτικού θεάτρου«φωτίζοντας»σκηνικά το μυθικό πρόσωπο της «Ελένης» μέσα από κείμενα του Γιάννη Ρίτσου, Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Ευριπίδη καιΟμήρου.

Το «Εγώ η Ελένη» distancing project in progress παρουσιάστηκεπρώτη φορά στο χώρο της Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς» και τώρα ξαναζωντανεύει στο Θέατρο Αυλαία.

Love the way you dance (17/06 μέχρι 17/06)Η Σχολή χορού "Sport & Dance" παρουσιάζει την θεατροχορευτική παράσταση "Love the way you dance".

Το έργο μας είναι μία διασκευή στα Ελληνικά, μιας Αμερικάνικης ταινίας με τίτλο "Take the lead".
'Eνας γαλλο-λατίνος καθηγητής σε επώνυμη σχολή χορού του Μανχάταν αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα κακόφημο σχολείο με υψηλό δείκτη παραβατικότητας. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία που μιλάει για το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας προσφέρει απλόχερα ο χορος.
Στη παράσταση συμμετέχουν...